Sprekers

Portretfoto van Joost Tholhuijsen

Joost Tholhuijsen
Netwerkconsultant
Tholhuijsen Consultancy

Joost Tholhuijsen is netwerkconsultant. Hij deed IPv6-projecten voor SAP, Verizon, de Gemeente Utrecht en ABN AMRO. Met vijf ICT-specialisten richtte hij zes jaar geleden Stichting IPv6 Nederland (Stipv6) op. Stipv6 zet zich in voor de integratie van IPv6.


Éric Vyncke
Distinguished Engineer
Cisco Systems

Éric Vyncke is a Distinguished Engineer based in the Brussels office of Cisco Systems. His main current technical focus is about security and IPv6.

In his work for the IETF, he co-authored RFC 3585,  5514, 7381 and 7404  and is active in V6OPS, 6MAN and OPSEC working groups; he is also the co-chair of the latter. His  works are related to IPv6 including co-authoring a book on IPv6 Security; he also authored a book on layer-2 security.

Éric is the current co-chair of the Belgian IPv6 Council. www.vyncke.org/ipv6status is well-known for several years to collect statistics about IPv6 deployment.

He is also a visiting professor for security topics at the University of Mons. He is an adjunct professor at HEC, the business school of University of Liège, Belgium.

He holds a CISSP certification, member of ISSA and speaks frequently at international conferences.

Presentatie


Peter Vermeulen
Principal Analyst
Pb7 Research

Peter Vermeulen (1970) is een zeer ervaren ICT marktanalist, teamleider en project manager. Zijn projectervaring omvat onder meer marktonderzoek/analyse, concurrentieanalyse, benchmarking, marktsegmentatie, economische impact studies en marktregulering (M&A). Na een periode aan 18 jaar bij IDC heeft hij in 2012 Pb7 Research opgericht. heeft heeft een groot aantal onderzoeken, presentaties en workshops uitgevoerd omtrent cloud, sourcing, security, datacenters, IoT en andere ICT-onderwerpen.


Portretfoto van Iljitsch van Beijnum

Iljitsch van Beijnum
Netwerkarchitect
BGPexpert.com

Iljitsch van Beijnum begon zijn internetcarrière in 1995 bij de Haagse ISP bART. In 2000 begon hij voor zichzelf als netwerkconsultant en schreef boeken over BGP en IPv6. Iljitsch is mede-auteur van de NAT64 en DNS64 RFCs. Momenteel werkt hij aan het overheidsbrede IPv6-nummerplan in opdracht van Logius.


Portretfoto van Richard Marijs

Richard Marijs
Technology Strategy
T-Mobile Nederland

Bij T-Mobile Nederland verantwoordelijk voor Technology Strategy. Voor Deutsche Telekom heeft hij diverse (T-Mobile) landen geadviseerd op het gebied van 3G- en 4G-netwerkinvesteringen, spectrum strategy. Tevens heeft hij verschillende spectrum aankopen gedaan waaronder die voor T-Mobile Nederland. De doelstelling van Richard is, om met dit nieuwe spectrum-pakket het beste netwerk van Nederland, verder uit te bouwen.

Presentatie


Portretfoto van Friso Feenstra

Friso Feenstra
Network Specialist
Rabobank

Friso Feenstra was eerder docent datacommunicatie en netwerken bij HCS/Randstad Opleidingscentrum, Presales Consultant netwerken bij Memorex Telex, Netwerk specialist bij CMG-Logica-CGI. Nu is hij netwerkspecialist bij de Rabobank.

Samenvatting van de presentatie


Portretfoto van John Dautzenberg

John Dautzenberg
Architect ICT-Infrastructuur
Gemeente Heerlen

Ik ben inmiddels 30 jaar werkzaam bij gemeente Heerlen, al die tijd in ICT waarvan de laatste 8 jaar in de functie van architect ICT-infrastructuur. De nadruk ligt op design/beheer van gemeentelijke bedrijfsnetwerk(en), internet-netwerkinfrastructuur (AS38915) incl. bijbehorende services (DNS(sec), E-mail) en firewalling. Verder tracht ik de open standaarden van het Forum Standaardisatie qua implementatie te promoten zowel regionaal als incidenteel tijdens seminars landelijk onze stappen in deze met presentaties onder de aandacht te brengen. Verder heb ik vanuit mijn functie regionaal een trekkersrol vervuld ten aanzien van de implementatie van govroam. Gemeente Heerlen was een van de pilot-gemeenten voor govroam. In vele van deze netwerk-gerelateerde aspecten speelt IPv6 een rol.


Portetfoto van Glenn Lutke Schipholt

Glenn Lutke Schipholt
Architect
Logius

Glenn Lutke Schipholt begon zijn internetcarrière bij de internetprovider @Home in Nederland en later Australië en heeft daarna zijn kennis en ervaring ingebracht in de publieke sector, eerst bij de gemeente Den Haag en sinds 2013 bij Logius.


Hans Poort
Tactisch Netwerkbeheerder
Immigratie- en Naturalisatiedienst

Werkzaam in “de automatisering” sinds 1978. Software-ontwikkeling gedaan van 1978 tot en met 2000. Naast software-ontwikkeling, (infrastructuur)netwerken, beveiliging en Business Continuity Planning (Disaster Recovery) uitgevoerd van 1987-2000. Vanaf 2001 meer op netwerken en beveiliging gaan richten (2001 CCNA, 2016 CISM). Sinds 2008 werkzaam voor de IND en dus werkzaam in het VenJ-netwerk-landschap. In die hoedanigheid betrokken bij de planning voor IPv6 en de invoering van DNSSEC, SPF, DKIM en DMARC. Ondertussen vindt, per dienstonderdeel, de uitrol van IPv6 plaats, waarbij Solvinity “met de hand aan de knoppen zit”.

Presentatie


Gilles van Heyst
Solution Architect
Solvinity

Met een sterke netwerk/datacenterachtergrond gegroeid in de huidige functie. Sinds 2015 werkzaam bij Solvinity als Solution Architect op het MinVenJ-account. Hobby’s en interesses, naast mijn gezin, in de ontwikkelingen van CI/CD, SDN/SDDC, WAN technologieën en security.